Stavební pozemek s projektem rodinného domu v Úholičkách

Stavební pozemek s projektem rodinného domu v Úholičkách

23.10.2023: Aktuální projekt naší realitní kanceláře se dostal do veřejné nabídky, jedná se o prodej exkluzivního pozemku se zpracovaným projektem moderního RD.

Jedinečná stavební příležitost v obci Úholičky, která byla oceněna jako Vesnice Středočeského kraje roku 2016. Nabízíme exkluzivní stavební pozemek o rozloze 1 110 m², který se nachází v klidné a prosluněné horní části obce. K tomuto pozemku je již přiložen schválený projekt moderního rodinného domu s dispozicí 4+kk.

Co tuto nabídku činí výjimečnou, je její flexibilita. Budoucí majitelé nejenže mají možnost zakoupit stavební materiál za výhodných podmínek, ale nově také mohou zvětšit projektovaný dům o jedno nadzemní podlaží. Tato možnost je k dispozici před dokončením stavby, což umožňuje přizpůsobit projekt individuálním potřebám a přáním.

Úholičky jsou obec s moderním přístupem k občanům, bohatým kulturním životem a vynikající občanskou vybaveností. V blízkosti pozemku najdete veškeré potřebné služby, od večerek a hospod až po kulturní centra a lékaře. Co se týče dopravní dostupnosti, pozemek je ideálně situován s možností dostat se do centra Prahy za pouhých 23 minut vlakem nebo autem.

Další informace k této nabídce a aktuální dostupnosti najdete na adrese malgen.cz/nemovitost

-komerční prezentace-

Zdroj: www.malgen.cz

Autor: Vladimír Vach