SATPO zkolaudovalo dva projekty na Praze 5

SATPO zkolaudovalo dva projekty na Praze 5

Developerská společnost SATPO úspěšně zkolaudovala projekty Rezidence Kobrova a Holečkova House, které stavěla na Praze 5. Jejich dokončením tak uzavřela vnitroblok, který kromě původní zástavby sestává i z Rezidence Sacre Coeur2, kde společnost sídlí.

Ke dni 23. března 2023 došlo k udělení kolaudačního souhlasu pro Rezidenci Kobrova, o necelý měsíc později dne 19. dubna 2023 byl zkolaudován i projekt Holečkova House.

Oba rezidenční domy se nacházejí nad pražským Andělem mezi parkem Sacre Coeur a komplexem kláštera Gabriel Loci. První jmenovaný na nároží ulice Kobrova, druhý na rohu ulic Holečkova a Grafická. Každý z nich symbolicky uzavírá jeden z rohů uzavřeného vnitrobloku a díky projektu architekta Jiřího Prokopce ze společnosti Schindler Seko Architekti oba domy harmonicky splývají jak s původní výstavbou, tak již i moderními budovami, které vznikli v pozdějších letech.

Na realizaci projektu se kromě zmíněné architektonické společnosti Schindler Seko Architekti podílela jako zhotovitel společnost HINTON a projektanti z AED project. Financování poskytla TRINITY bank.

Developerské projekty Holečkova House a Rezidence Kobrova nabídly bytové jednotky 1+kk až 5+kk o výměře 31 m2 až 211 m2. Oba jsou téměř vyprodané, kdy v každém z nich shodně zbývá po jedné jednotce 3+kk o stejné výměře 115 m2. „Výstavbu objektů jsme zahájili před vypuknutím covidové pandemie a války na Ukrajině, a i přes to jsme je dokončili včas a v dobré kvalitě, Velký dík patří celému týmu SATPO, zhotoviteli, projektantovi a financující bance za podporu během celé realizace. Nyní zbývá předat dokončené byty našim klientům a doprodat poslední 2 jednotky“ dodává Ing. Jiří Dvořák, projektový ředitel společnosti SATPO.

O společnosti:

Skupina SATPO působí na českém realitním trhu jako developer, investor a poskytovatel služeb v oblasti rezidenčních nemovitostí od roku 1994.

Převážně v Praze se skupina SATPO specializuje na prémiové developerské́ rezidenční́ projekty pod značkou SATPO. Zajišťuje prodej bytových a nebytových jednotek, nabízí i pronájem komerčních prostor. Pod značkou City Home dlouhodobé̌ investuje do oblasti existujících rezidenčních nemovitostí, zajišťuje prodej bytových a nebytových jednotek, půdních prostor pro výstavbu, vytváří atraktivní́ příležitosti pro investory. Specializuje se na ideální podíly a celé činžovní domy, kupuje pozemky pro budoucí development. Na trhu ideálních podílů v činžovních domech v Praze je skupina SATPO jasným lídrem, má za sebou desítky úspěšně dokončených projektů.

FOTO: Rezidence Kobrova – vizualizace

- tisková zpráva -

Zdroj: www.satpo.cz

Autor: SATPO