Rezidence Čámovka: nová fáze výstavby, nové možnosti!

Rezidence Čámovka: nová fáze výstavby, nové možnosti!

Právě byl zahájen předprodej bytů v nové fázi projektu Rezidence Čámovka! Jde o dobrou zprávu pro každého, kdo chce získat mimořádně pěkné bydlení v místě, o které je značný zájem – jak dokazuje velké množství prodaných bytů z dřívějších etap výstavby. Kvality Čámovky potvrzuje rovněž nominace na Realitní projekt roku 2011.

Ve 3 nových budovách je navrženo celkem 89 komfortních bytových jednotek o velikostech 1 + kk – 4 + kk, přičemž ke každému z bytů bude opět patřit balkon, terasa či dokonce předzahrádka! Už jen tento fakt činí z Čámovky jedinečný projekt v rámci celého hlavního města. Byty ve vyšších patrech navíc nabídnou velmi příjemný výhled do zeleně...

Pokud totiž jde o bezprostřední okolí, objevíme zde jak anglický park, tak dokonce přírodní památku Čimické údolí, místo plné romantických zákoutí s divokou květenou a bohatou faunou, která žije v potoce, v jezírkách i všude kolem. Můžete tu dokonce potkat stádečka ovcí a koz, která slouží k řízenému vypásání přebytečných travních porostů! Nedávná revitalizace údolí, uskutečněná v souladu s přísnými evropskými kritérii, pak zajistila ekologicky čistý ráz celého území.

Samotné domy jsou rovněž pozoruhodné - vynikají originálním, ale užitným řešením – nicméně to nejzajímavější představuje urbanistická koncepce celého projektu, která se zaměřuje na bezpečný komunitní život jeho obyvatel a bere maximální ohled na jejich potřeby, možnosti setkávání atd. V současnosti se jedná o moderní trend v Evropě i jinde ve vyspělém světě, ovšem u nás se stále ještě prosazuje velmi pomalu... Čámovce tedy rozhodně nechybí lidské měřítko, najdete tady dokonce i malé náměstíčko, prostory určené např. pro kavárničky, moderně zařízené dětské hřiště a také neprůjezdnou zónu.

Co ještě dodat? Občanská vybavenost a dopravní dostupnost jsou zde na vynikající úrovni a podzemní parkoviště je dnes již samozřejmostí... Zkrátka ideální bydlení!

Více na www.camovka.cz

Zdroj: www.camovka.cz