Poslední volné apartmány jen 150 metrů od přehrady Lipno

Poslední volné apartmány jen 150 metrů od přehrady Lipno

23.8.2023: Čerstvě zkolaudovaný projekt Na Hůrce nabízí k prodeji krásné apartmány k celoroční rekreaci nebo k pronájmu. Většina má již svého majitele.

Apartmány Na Hůrce se nachází nedaleko Horní Plané, v atraktivní, ale klidné části Lipna. Poloha je jednou z mnoha výhod této nemovitosti. Jedná se o skvělé místo k odpočinku, ale i výchozí bod pro výlety po okolí. Apartmány jsou jen 24 km od Českého Krumlova a hodinu cesty od rakouského Hochfichtu. Ale i samotná nemovitost má rozhodně co nabídnout.

K dispozici jsou dva typy nemovitostí, apartmánový dům s 8 apartmány a tři dvojdomy, kde je celkem 6 apartmánů. Apartmány jsou přizpůsobeny nejen k pohodlnému užívání, ale i k rekreačnímu pronájmu. Dveře mají zabudovaný bezkontaktní systém odemykání a celý objekt disponuje dostupnou správou budovy. Prostor je tedy možné pravidelně pronajímat i na dálku.

Kromě toho jsou apartmány nadstandardně vybaveny. Najdete zde například designovou kuchyňskou linkou včetně spotřebičů. „Důraz klademe na vysokou kvalitu a svěží design, který podtrhuje krásu místní přírody.“ dodává projektový manažer David Rejlek.

Projekt byl zkolaudován 15. srpna 2023 a většina apartmánů byla prodána ještě před tímto datem.
Poslední volné apartmány i další informace najdete na našem webu NaHurce.cz

Zdroj: NaHurce.cz

Autor: JAVAKO s.r.o.