Kam se svými úsporami? Investice do nemovitosti v Bulharku se vyplatí

Kam se svými úsporami? Investice do nemovitosti v Bulharku se vyplatí

18.12.2023: Inflace je neúprosná a pokud disponujete značnou sumou peněz nečinně ležících na účtu, ztrácejí na hodnotě. Jak tedy zajistit, aby se vaše úspory neznehodnocovaly? Investujte do nemovitosti v zahraničí!

Zahraniční trh s realitami je přesycen množstvím nabídek, ve kterých je náročné se vyznat. Obraťte se na firmy, které vám pomohou s výběrem vhodné nemovitosti a celý proces koupě dovedou do zdárného konce. Jednou z nich je společnost FC Finance-Consult, která se již 18 let specializuje na prodej nemovitostí v zahraničí, především v Bulharsku.

Tato firma nabízí svým klientům komplexní služby od výběru nemovitosti dle osobních preferencí přes finanční a investiční poradenství v oblasti realit po zajištění trvalého pobytu v Bulharsku. Nemovitost si do osobního vlastnictví můžete pořídit na splátky až po dobu 10 let. Služby této firmy nekončí koupí nemovitosti, automaticky se totiž stáváte členem komunity Klubu vlastníků, na který se můžete v případě obtíží či dotazu obrátit. Pomůže vám s papírováním, komunikací s úřady či lékaři nebo poradí, jak si vytvořit bankovní účet v bulharské bance.

FC Finance-Consult nabízí správu pořízené nemovitosti. Služba se vyplatí, jestliže v apartmánu netrávíte čas po celý rok. Správa zajišťuje veškerou komunikaci s dodavateli energií, úřady, vyřizuje naskytnuté potíže s nemovitostí či ji připravuje na zimní sezónu. V případě zájmu služba zahrnuje i krátkodobý pronájem pro turisty a zařizuje všechny náležitosti spjaté s pronájmem.

Za zmínku rozhodně stojí i výnos z pronájmu zakoupeného apartmánu v luxusním apartmánovém komplexu. Pronájem probíhá během letních měsíců. Po tuto dobu majitel může nemovitost užívat pro své osobní účely. Ceny apartmánů u moře se pohybují od 25 000 do 600 000 euro. Široké rozmezí cen tak umožňuje investici pro zájemce s různými finančními prostředky.

Více informací naleznete na webových stránkách firmy Nemovitostivbulharsku.cz

- komerční prezentace -

Zdroj: www.nemovitostivbulharsku.cz

Autor: FC Finance-Consult