Bytový dům Astra: Vzorový byt je připravený k prohlídkám

Bytový dům Astra: Vzorový byt je připravený k prohlídkám

21.9.2023: Realizace našeho projektu se blíží do finále a brzy ho čeká kolaudace. Aktuálně si můžete přijít prohlédnout vzorový byt a přesvědčit se o kvalitě jeho zpracování.

Bytový dům Astra se nachází ve středu města Sezimovo Ústí u Tábora. Lokalita je skvělým místem pro život. V okolí máte totiž na dosah ruky obchod s potravinami, poštu, školku i školu a MHD, která je 2 minuty od domu. Zároveň do Českých Budějovic je to 60 km a do Prahy 100 km.

K dispozici jsou dvě velikosti bytů. Varianty 3+kk o rozloze 114,63 m², které jsou vhodné např. pro rodiny s dětmi. A poté i 2+kk s rozlohou 52,36 m², které můžou posloužit jako bydlení pro jednotlivce i páry každého věku. Ty jsou též skvělou volbou pro nemovitostní investici, která je aktuálně u menších bytů velmi žádanou variantou.

Všechny byty jsou vybaveny dveřmi značky SAPELI, podlahy jsou z kvalitního vinylu Amtico First a nechybí ani vybavená koupelna od společnosti Ptáček, která disponuje např. sprchovým koutem a úložnými prostory pod umyvadlem. Na úložný prostor se v bytech obecně myslelo, proto např. na chodbě i v ložnici najdete místo pro vestavěné skříně.

V domě jsou také dřevěná okna osazená izolačním trojsklem, vnitřní štukové omítky a optické rozvody internetu. Vše je navrženo pro maximálně komfortní bydlení, nechybí proto ani klimatizace nebo výtah.

Další informace o projektu a aktuální dostupnost bytů najdete na webu projektu: Bytyastra.cz

- komerční prezentace -

Zdroj: www.bytyastra.cz

Autor: Pod Zakletým a.s.